Košarica
Povpraševanje
Izprazni košarico

Fotografije
Bled
Panorame
Otok
Grad
Hoteli
Grand Hotel Toplice
Hotel Park
Hotel Golf
Hotel Lovec
Hotel Krim
Hotel Jelovica
Hotel Kompas
Hotel Astorija
Hotel Jadran
Hotel Trst
Hotel Vila Bled
Stavbe
Kulinarika
Prireditve
Šport
Živali
Rastlince
Pletne
Mini Golf
Igrišče Golf
Grajsko kopališče
Športna dvorana
Rekreacija
Casino Bled
Camping Bled
Straža
Cerkev sv. Martina
Razno
Okolica Bleda
Kupljenik
Bohinjska Bela
Zasip
Mlino
Ribno
Selo
Gorje
Pokljuka
Vintgar
Drugi kraji
Lesce
Radovljica
Bohinj
Postojna
Brezje
Ljubljana
Portorož
Piran
Namizja in podlage
Jazz

Iskanje

Naključna izbira
Samodejno predvajaj

Info
Spletne vsebine
Cenik fotografij
Pogoji uporabe
Postopek naročanja
O nas

Pogoji uporabe spletnih vsebin

Vse informacije in podobe v najširšem pomenu (skice, fotografije, zemljevidi ipd.), vsebovane na teh spletnih straneh, so avtorsko delo in zato že s svojim nastankom v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine.

Uporabnikom je dovoljeno uporabljati objavljene vsebine izključno le v osebne in nekomercialne namene. Vsakemu posameznemu uporabniku je dovoljeno uporabljati objavljene vsebine izključno le v enem, osebnem izvodu. Dokumenti in vsebine, objavljeni na teh spletnih straneh, se v nobenem primeru ne smejo kopirati, prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene.

Dokumenti in vsebine, objavljeni na teh spletnih straneh, se lahko izjemoma reproducirajo izključno le v nekomercialne ali izobraževalne namene, pri čemer morajo biti ohranjene vse informacije o avtorjih in viru ter opozorila o zaščiti avtorskih ali drugih pravic. Takšen izdelek in vsi ostali izdelki oz. storitve, ki so z njim morda oglaševani, morajo biti tako kot te spletne strani povsem brezplačni in dostopni vsem pod enakimi pogoji in brez dodatnih omejitev. Kdor želi objaviti le del izdelka oz. ga želi objaviti pod drugačnimi pogoji, mora dobiti predhodno pisno dovoljenje avtorja oz. avtorjev.

Če ti pogoji niso izpolnjeni, po Zakonu o avtorskih in sorodnih pravicah Republike Slovenije (ZAPS, UL št. 120-01/94-1/3) kopiranje avtorskih vsebin teh spletnih strani ni dovoljeno. Uporabnikom je na njihovih spletnih straneh dovoljeno postaviti povezavo (link) na te spletne strani.

Ogledovanje in morebitno kopiranje vsebin teh spletnih strani pomeni avtomatično pristajanje na te pogoje.

Zapisani pogoji zaradi svoje vsebine in namena niso predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine, za njihovo kopiranje ne veljajo nikakršne omejitve. Uporabniki jih lahko v skladu s svojimi potrebami brez omejitev uporabljajo tudi za zaščito vsebin drugih spletnih strani.


Vaš izbor:

Odstrani

Odstrani